Activiteiten

Op dit moment zijn we nog bezig met het plannen van de ronde. Heeft u een mooie tuin die u wel op deze dag zou willen laten zien? Laat het ons weten via TuinkringRuinerwold@gmail.com

nader te bepalen datum…

Dit jaar op zaterdag 18 april vind de jaarlijkse compostdag weer plaats bij firma Lankhorst, Haakswold 11 (achterop het erf).

Harm Huser zal vanaf 14.00 aanwezig zijn om voor leden enkele gereedschappen gratis te slijpen.

Heeft u plantjes, stekken of zaden over? Tijdens deze middag is er ook gelegenheid om deze te ruilen met andere leden van de Tuinkring.

De paasactiviteit wordt dit jaar gehouden op donderdag 2 april in Dorpshuis de Kolonie om 19:30 uur.De workshop wordt verzorgd door Annie Lok.

Het stuk is te bekijken op de ledenvergadering (donderdag 12 maart) en na de jaarvergadering op de facebook pagina en website van de tuinkring.

Na opgave krijg je bericht wat je mee moet nemen.

Locatie:      de Kolonie te Oosteinde

Kosten:       €19,-  incl. koffie/thee en iets lekkers

Opgave:      voor 23 maart

Via:        TuinkringRuinerwold@gmail.com   

(opgave is verplicht tot deelname)

In Augustus zal de tweede tuinkeuring voor dit jaar plaatsvinden. Hierna zullen de winnaars bekend gemaakt worden.

Om de doelstellingen van de Tuinkring Ruinerwold te bereiken  worden onderstaande activiteiten georganiseerd:

Daarnaast krijgen de leden van de Tuinkring Ruinerwold op vertoon van hun lidmaatschapskaart korting bij  onze partners. 

De leden kunnen jaarlijks onderling hun krachten meten door deelname aan de tuinkeuringen (2x per jaar) en de bloemschikwedstrijd.

Tegen een kleine vergoeding kunnen leden tuingereedschap van enkele andere leden of met korting huren. Zie hiervoor de rubriek “Gereedschappenlijst”.