‘Inspirerende Tuinbeurs’ 2 maart 2019

‘Inspirerende Tuinbeurs’ 2 maart 2019

De Tuinkring Ruinerwold organiseerde in samenwerking met Timmerman Sierbestrating en een aantal regionale bedrijven een inspirerende tuinbeurs op zaterdag 2 maart op het terrein van Timmerman Sierbestrating, Dokter Larijweg 48 te Ruinerwold waar de oprit was versierd met wilgenstammen die het terrein een feestelijke aanblik gaven.

Die zaterdag om 10 uur ging de tuinbeurs van start en al direkt liep het storm met bezoekers. Dit ging de hele dag zo door, alleen rond 12 uur was het iets minder druk, maar daarna was het dringen geblazen.

Toen brak ook de zon door en pakte men de fiets om een rondje te doen en deed tegelijkertijd ook nog even de tuinbeurs aan. Het was een gezellige happening en ook een sociaal gebeuren.

Men bewonderde de bloemstukken in de stand van onze tuinkring. Dat waren de houten wielen die met Kerstmis waren gemaakt en nu met voorjaarsbloemen waren opgemaakt. Midden op tafel stond het nieuwe bloemstuk van Annie Lok dat tijdens de Paasworkshop op 11 april zal worden gemaakt. Opgave voor de workshop is nog mogelijk. Een oud fietswiel met klimop stond aan de voorzijde van de stand.

In en rondom de boerderij aan de Dokter Larijweg was het een drukte van belang. Bij de stand van het Bakhuus kon men een miniworkshop bloempotbeschilderen doen en waren er leuke cadeautjes te koop. Ook de stand van Waxenzo had een leuke uitstalling van buitenkleding, laarzen, hoeden, petten en andere outdoorartikelen.

In het achterste gedeelte van het bedrijf kon men tuinhuisjes, overkappingen en houten meubilair bekijken. Dit werd getoond door Groentotaal A. de Boer, Boers Tuinklussen en Goitzen Wagenaar. De cateraar deed goede zaken, want echt warm werd het niet.

Evaluerend kunnen we zeggen een geslaagde beurs met mooie artikelen en enthousiaste ondernemers.

  • KODAK Digital Still Camera